1-fons

Fons de Bie

Ik ben jouw life coach en ondersteun je bij het creeëren van nieuwe mogelijkheden. Ik ben al jarenlang werkzaam in de automatisering als informatiemanager en projectmanager. In die hoedanigheid ben ik mij gaan interesseren om het beste uit mensen te halen in hun persoonlijke ontwikkeling. Ik heb diverse opleidingen gevolgd op het gebied van psychologie en het versterken van de persoonlijke kracht. Mijn visie is dat je eerst zelf moet kiezen om te veranderen en vervolgens ben ik de man om jouw te begeleiden op je nieuwe pad.  “De eerste stap om ergens te komen is beslissen dat je niet gaat blijven waar je bent”. Voor vragen over het concept kun je bij mij terecht. Tel +31618422168.

Om een indruk te krijgen welke mensen ik coach volgt hier een overzicht van de wensen van de mensen die ik begeleid:

  • Ik vind mijn draai niet meer op mijn werk
  • Ik loop vast in mijn relatie met mijn partner
  • Ik heb relatieproblemen
  • Ik mis de passie in mijn leven
  • Ik wil veranderen maar ik durf niet

Mijn contactgegevens:

skypenaam: fon63zie

Kralendijk

Bonaire